Supruga Kobija Brajanta bez dana mira

Vanesa Brajant, supruga košarkaša Kobija Brajanta, koji je poginuo početkom godine u helikopterskoj nesreći, suočava se sa novim izazovom. Kako prenose strani mediji, majka Vanese Brajant, Sofija Lejn pokrenula je tužbu protiv svoje ćerke.

U dokumentima koje je prikupio portal ET, Sofija tuži Vanesu i Kobija Brajanta za pomoć, tvrdeći da je joj je košarkaš obećao da će se brinuti o njoj. U dokumentima iz suda, Sofija tvrdi da je godinama radila kao dadilja i lični asistent porodice, a da za to nikad nije dobila dolar. Vanesin zastupnik odazvao se na poziv portala ET i dostavio Vanesinu izjavu za medije:

Moja majka i dalje pokušava da pronađe načine da izvuče pare iz ove porodice. Izdržavala sam je skoro 20 godina, i ona nikad nije bila moj ili Kobijev lični asistent, niti dadilja. Oduvek sam mama koja je odabrala da bude kući sa decom i moj muž i ja smo bili ti koji smo brinuli o našoj deci sve vreme. Mi smo organizovali da moja majka živi blizu našeg imanja, skoro 20 godina i to bez ikakvih troškova jer je ona tvrdila da nema svog novca kako bi kupila kuću posle razvoda. Muž i ja smo odlučili da je najbolje da ne živi sa nama u kući. Pazila je naše devojke s vremena na vreme, kao što to radi većina baka i deka. Ona se nije brinula o biznis problemima ili troškovima, već je bila baka koju su izdržavali njena ćerka i njen zet, na moj zahtev. Ona sada želi da mi naplati 96 $ za to što je navodno radila 12 sati dnevno, 18 godina čuvajući svoje unuke. U stvarnosti, ona je samo povremeno čuvala moje starije ćerke kada su bile deca. Od pre 10 godina, naša deca su studenti i sportisti, a sledeće dete sam dobila tek 2016. godine. Njene tvrdnje su očigledno lažne, a ja sam više puta pokušala da popravim odnose sa majkom. Nasuprot onoga što ona govori, ja nisam nijednom napustila svoju decu nakon nesreće, osim kada sam išla da organizujem sahranu. Ranije ove godine tražila sam novi dom, a nedelju dana kasnije, ona je gostovala na televiziji i dala intervju u kom je omaložavala našu porodicu i iznela lažne optužbe dok je i dalje besplatno živela u stambenom kompleksu na obali Njuporta. Čak i nakon takve izdaje, bila sam spremna da majci obezbedim mesečnu finansijsku pomoć do kraja njenog života i to za nju nije bilo dovoljno. Umesto toga, ona me je kontaktirala preko posrednika (nasuprot toga što ona tvrdi, nisam promenila broj telefona) i zahtevala 5 miliona dolara, kuću i auto. Pošto se nisam predala njenim uvredama i novčanim zahtevima, ona je izmakla kontroli i iznela lažne tvrdnje. Sada pokušava da dobije više novca nego što smo joj moj muž i ja davali, dok je bio živ. Nema obzira prema tome kako ovo utiče na moju decu i mene. Ona želi da živi na račun mojih ćerki i mene do kraja života dok i dalje, od 2004. godine, nastavlja da uzima mesečnu alimentaciju od svog bivšeg supruga. Moj suprug i ja joj nikad nismo branili ili obeshrabrili da radi i obezbedi sebe. Ova tužba je neozbiljna i sramotna, i nezamislivo me je povredila. Moj muž nikad ništa nije obećao mojoj majci i bio bi veoma razočaran njenim ponašanjem i nedostatkom empatije.

Ovo nije prvi put da Vanesa osporava izjave svoje majke. Nakon Sofijinog gostovanja za jednu američku emisiju ranije ove godine, u kom je izjavila da ju je Vanesa izbacila iz kuće, Vanesa je dala javnu izjavu da to nije istina i da ona i dalje pruža finansijsku pomoć svojoj majci.

- Moj muž i ćerka su neočekivano preminuli, a moja mama zapravo ima drskosti da daje intervjue na televiziji u kome negativno govori o meni, dok roni suze. Sklonila je svoj dijamantski nakit, ispraznila stan i sklonila sav nameštaj u skladište kako bi izgledalo da joj ne pomažem. - izjavila je tada Vanesa.

U poslednjoj izjavi za ET, povodom tužbe, Vanesa ja zaključila:

Moj muž i ja smo je izdržavali prethodnih 20 godina, i ja to i dalje nastavljam da radim pored njene mesečne alimentacije. Nasuprot njenim izjavama, ona nije bila tu da nam pruži podršsku, nakon što su moj muž i ćerka poginuli, ni emotivno ni fizički. Povredilo me je kada sam shvatila šta je mojoj majci najbitnije. Nadam se da će se javne preprike zaustaviti na ovome.
pročitajte još

Kad te majka spusti 🤣

Autor: redportal.rs

#Kobi Brajant

#Vanesa Brajant

#izjava

#majka

#tužba