Ćerka glumca Stivena Boldvina ispričala detalje početka veze sa pevačem!

Kao što fanovi mogu da se sete, Džastinov privatni život je 2018. godine bio vrlo turbulentan jer je prvi deo godine proveo sa svojom devojkom Selenom i završio godinu veren sa Hejli. Ovim povodom Hejli je u jednom intervjuu izjavila:

- Ljudi takođe ne znaju, mi smo pričali neko vreme pre nego što smo se pomirili.

Foto: Printscreen Instagram / @heileybieber

- Nasuprot narodnom verovanju - istakla je Hejli - on je bio samac neko vreme, a i ja sam bila sama i nekako smo samo pokušavali da shvatimo život.

- Džastin i Selena su imali mnogo nesuglasica i jedna svađa je posebno eksplodirala i navela ih da raskinu. Međutim, oni su sve vreme bili u kontaktu i njihova osećanja jedno prema drugom se nisu promenila - objasnio je izvor u martu 2018. - Oni će se sigurno pomiriti, ali im je potrebno neko vreme da se udalje jedno od drugog.

Foto: Printscreen Instagram / @heileybieber

Međutim, do maja mediji su potvrdili da je Selena nastavila dalje i da nije zainteresovana da se pomiri sa njim u skorije vreme.

Istog meseca Hejli je prošetala crvenim tepihom sa Šonom Mendesom što je pokrenulo priče o mogućoj romansi, međutim, pevač je ubrzo objasnio da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Već sledećeg meseca stari plamen se vratio u Hejlin život i ona i Džastin su se pomirili. Ubrzo nakon toga u Julu 2018 godine, Džastin je zaprosio Hejli na Bahamima.

Selena je ovaj događaj ispratila sa pesmom Lost you to love me, uz stihove:

- Za dva meseca si nas zamenio kao da je to lako!

Dok su se Džastin i Hejli poznavali još od kada su bili tinejdžeri, manekenka je priznala da je njihov prelazak iz veze u brak bio veoma brz.

- Sve se desilo zaista brzo, mislim da to svi znaju - rekla je ona i dodala: - Svi su bili u fazonu - Hej, jesi li se udala?

Autor: redportal.rs

#Hejli Biber

#džastin biber