Pas sa tri noge postao je neverovatna TikTok senzacija nakon što je naučio da trči kao čovek

Pas sa tri noge postao je neverovatna TikTok senzacija nakon što je naučio da trči kao čovek - što je morao da uradi nakon što je izgubio ud zbog saobraćajne nesreće.

Šestogodišnja Dekster bio je samo štene kad je doživeo saobraćajnu nesreću i bilo mu je potrebno pet operacija u prvoj godini, nakon čega je usledila iscrpljujuća rehabilitaciona obuka da bi ponovo naučio da hoda.

View this post on Instagram

A post shared by dexter.the_three_legged_dog 🐾 (@dexterdogouray)

IZVOR: IG/dexterdogouray

Vlasnica Kenti Pasek stajala je uz Dekstera dok je učio da hoda na dve zadnje noge - što sada čini sa zapanjujućom lakoćom.

Sada je na TikTok postavila video snimak muža i Deskstera i njegovog neobičnog stila trčanja, uspravno na zadnjim nogama - poput čoveka - i uskoro je imala preko 296.000 pratilaca - i hiljade pregleda.

Vlasnica Kenti je rekla:

Bilo je tragično. Nismo znali da li će u 45-minutnom automobilu doći do našeg veterinara u sledećem gradu, nismo znali da li će izdržati celu noć.

Nakon što je obavio operaciju, to je bio vrlo spor oporavak. Pet operacija u godini. Dva seta igli u nogama.

Bio je to dug put i svaki dan sam razmišljala:

U šta smo upali? Ali na kraju je uvek bio tako srećan i pozitivan i samo je volela činjenicu da živi. To je sigurno bilo teško putovanje ali sada misli da je samo još jedan normalan porodični pas.

Kada je Dekter u šetnji sa Kenti, privlači pažnju ljudi koji ga ranije nisu videli.

Autor: redportal.rs

#dekster

#dve noge

#hodanje

#pas