Pop ikona pokazala kako izgleda njen odmor na ostrvu Maui

Poznata američka pop zvezda, vlasnica hita Oops!...I Did It Again (izgleda da generalno svašta ponavlja 😊) 39-godišnja Britni Spirs, juče je neočekivano iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavivši snimak u kom je pokazala gde se trenutno nalazi, ali i sebe u crvenom bikiniju.

Zvezda trenutno boravi na ostrvu Maui na Havajima, a objavila je video u kom je pokazala kako izgleda pogled na plažu sa terase apartmana u kojem odseda, da bi u nastavku pustila i deo u kom je pokazala kako trenutno izgleda u bikiniju. Malo je reći da je najveći deo njenih pratilaca bio pozitivno iznenađen ovom njenom objavom.

- Nek sam prokleta... Ponovo sam to uradila! Maui, 2. deo! Ovaj snimak je aktuelniji. Od juče! Ovde vozim najjeftiniji automobil poznat čovečanstvu, ali je svejedno prilično zabavno... Volim šum koji stvara okean noću i volim kada čujem kako se ljudi smeju na obali sa ovog balkona... Ovde postoji neko zajedništvo kojem nema kraja! Mene ćete ovde videti i kako uživam u prašini i pesku, pa pravim `pravim anđele` na obali! Verujem da dolazi još dosta toga, što ću moći da delim, više da sanjam, čemu mogu više da se nadam, i još stvari za koje mogu da se molim. Bog vas sve blagoslovio! Evo kako izgledaju Maui - napisala je Spirsova u ovoj objavi.

Pevačica je u zadnje vreme uglavnom u žiži javnosti ne zbog pesama, već zbog sudskog spora koji vodi protiv sopstvenog oca a koji se tiče kontrole sredstava koja je sama stekla, a koja je dodeljena njemu budući da je svojevremeno utvrđeno da Spirsova nije sposobna da se sama brine o sebi.

Nadamo se da je zaista bolje i da će povratiti pravo raspolaganja nad sopstvenom imovinom i svojim životom, svakako. 😊

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

IZVOR: IG / @britneyspears

Autor: redportal.rs

#Havaji

#Odmor

#bikini

#britni spirs

#maui