Iza prepoznatljivog osmeha poznate manekenke krije se bolna životna priča i trauma od koje nikada nije uspela da se oporavi

Foto: Printscreen Instagram / @ Sandra Obradovic

Manekenka SANDRA OBRADOVIĆ posle godinu dana progovorila o traumi koju je preživela u braku.

Gostujući u emisiji Novo jutro na televiziji Pink manekenka se prisetila svega kroz šta je prošla.

- Imala sam takve situacije posle mog razvoda da su svi moji prijatelji stali na njegovu stranu, da brane nasilnika - rekla je Sandra.

Kako navodi, nije bilo nikakvih znakova koji su ukazivali na to da će njen partner biti nasilan.

Foto: Printscreen Instagram / @ Sandra Obradovic

- Bila sam prva ta koja je imala savršenu vezu. Voljena, pažena, mažena do 4. meseca trudnoće… Nisam htela odmah da prijavljujem zato što sam se bojala, iskreno, ali sam posle počela da prijavljujem. Međutim, te prijave uopšte nisu ni dolazile do suda, tako da… Pretpostavljam da žena treba da sedi kod kuće, ćuti i trepće, smeška se i ćuti, to je najbitnije u takvim odnosima - rekla je Sandra, pa dodala:

Nešto više d godinu dana nakon toga manekenka je rešila da osnuje fondaciju za pomoć ženama koje su žrtve nasilja.

“Želim da ih ohrabrim i da im kažem da imaju gde da odu, da mogu da nađu posao, da mogu da budu ekonomski nezavisne, što je najvažnije. Ja sam sada okej, manje-više. Strah je ostao verovatno kao posledica nasilja i svega toga, ali ne bih se vraćala na tu temu”.

Posle svega kroz šta je prošla Sandra je rešila da krene dalje ali i da ohrabri sve žene koje prolaze kroz sličnu situaciju.

Autor: redportal.rs

#SandraObradovic

#nasiljenadženama