I ovo postoji 😗

Ana Bej, žena koja uči druge žene kako da osvoje bogataše, otkriva šta je to neodoljivo na damama. Pomoći će vam da osvojite baš svakog muškarca, ne samo one bogate. 🙄😎

Samopouzdanje

Ana kaže da je samopouzdanje najvažnije kada želite nekoga da zavedete jer nijedan muškarac pored sebe ne želi nesigurnu ženu.

- Pogađajte šta je najveći problem u vezama? Pored loše komunikacije, naravno, ženske nesigurnosti. Kada žena počne da drami jer brine da će je muškarac ostaviti, prva stvar o kojoj on počne da razmišlja zaista jeste da je ostavi - tvrdi ona.

Nedostižna

Ana Bej tvrdi da je to "najstariji trik", ali dodaje i da uvek radi. Ona savetuje ženama da ne budu opsednute muškarcima sa kojima se viđaju, jer će ne preterano zainterestovanim ponašanjem kod njih probuditi veće interesovanje.

Osvojite ga ženstvenošću

Baš kao što je važno da postavite granice, Ana smatra da je jednako važno da muškarca osvojite svojom ženstvenošću.

- Brinite o njemu, ali nemojte da mu budete otirač. Postoji neki strah među ženama, zato one misle da treba da budu hladne i grube prema muškarcima. Ali mislim da je važno naći neki zdrav balans u vezi, zato je veoma važno do izvesne mere brinuti o muškarcu - savetuje Bejova.

Autor: redportal,rs

#muškarci

#neodoljiva

#saveti

#zavesti

#žena