Pevačica odbila da snimi ovu pesmu

Pevačica Slađa Alegro važi za jedan od najboljih vokala na našoj estradi i dugogodišnja saradnja sa Šaranom joj je donela mnoge hitove i nizali su se samo uspesi. Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa jedne privatne proslave gde je Slađa u svojoj izvedbi otpevala hit koji je definitivno obeležio godinu koja je za nama, pesmu Žena od sultana.

View this post on Instagram

A post shared by 24sedam SHOWBIZ (@24sedam_showbiz)

IZVOR: IG / 24sedam_showbiz

Popularnu pesmu u originalu izvodi pevačica Tijana eM, a kako je sigurno već mnogima poznato, ovaj hit prvo je bio ponuđen upravo Slađi, no ona je ipak odbila da snimi.

- Normalno je da kada moj najbolji drug nešto napiše, on prvo ponudi meni. Bila su mnoga pitanja: Zašto ti ovo nisi uzela kada je toliki hit? Ja tvrdim odgovorno da pesma Žena od sultana, da sam je ja otpevala, ne bi bila ovoliki hit. Ne zato što sam ja lošija od Tijane ili ona bolje od mene, nego, prosto, svaka pesma nađe put do svog pevača. Ne možete uzeti ničije - kaže Slađa i dodaje: - Pesma jeste meni ponuđena, ja sam zaista pročitala tekst i melodiju i sve to i bilo mi je jasno da će to biti hit kao vrata. No, kada radite u muzici nešto, to morate da osećate, a ja Ženu od sultana nisam osetila i to je prosto tako - rekla je Slađa svojevremeno.

Autor: 24sedam/redportal.rs

#Tijana eM

#hit

#pesma

#slađa alegro

#Šaran Alegro

#žena od sultana