Sad nam je i jasno zašto su odlepile za ovim makeup izgledom

Razgovaraćemo sa vama o šminkanju pod nazivom: English Rose. Britanski makeup look, koji ćete obično videti kod Kire Najtli, Eme Votson, Kejt Vinslet i sada novopridošle Eme Korin.

Sve su Britanke i sve sa istom zajedničkom osobinom. Jagodice koje izgledaju kao da su blago smrznute, besprekorna koža i usne koje izgledaju kao da ste jeli maline da pocrvene. Sve doprinosi stvaranju izgleda šminke English Rose i ovo su jednostavni saveti za njegovo postizanje.

Foto: Unsplash.com

Kad razmišljamo o ovom šminkanju, naš um odlazi u zimske šetnje Londonom. I upravo tu leži njen koren. To je termin koji se koristi za opisivanje nežnog izgleda koji se smatra klasično engleskim. Jagodice u ružičastim tonovima, čista koža i blago pocrvene usne.

Boje zdravlja i sjaja - šminka koja je idealna za vaš svakodnevni nepretenciozni izgled. Prirodno i alabaster kao da niste izgubili nijedan minut ispred ogledala da biste to postigli. I to je tajna. Zdrava koža, neopterećena proizvodima. Naravno da postoji način da se to postigne.

Sveža koža - Da biste stvorili svetao i hladan rezultat, odaberite hidratantnu kremu u boji ili svetlu podlogu koja će omogućiti da prirodne nijanse vaše kože zablistaju kroz vaš proizvod. To će vam omogućiti da dalje poboljšate ono što već postoji sa proizvodima.

Foto: Unsplash.com

Pronađite svoju boju - Da biste stvorili harmoničnu ravnotežu boja na svom licu, isprobajte višenamenski proizvod za usne i jagodične kosti. Kremaste teksture i gelovi idealni su za ovaj izgled jer se tope u kožu, stvarajući realistični ružičasti prirodni ton na usnama i jagodicama (poput rumenila i usana boje maline).

Koristite prste - Da biste stvorili prirodan rezultat, prstima nanesite kremasto rumenilo. To će učiniti da boja pokazuje da zrači iznutra, umesto da stoji na površini. Ako je vaša koža masna, onda će rumenilo u prahu sa česticama koje odbijaju svetlost stvoriti isti efekat.

Razmazujte proizvod strateški - Cilj je da rumenilo izgleda potpuno prirodno, kao da nije stvoreno šminkom. Dakle, razmislite o tačkama zbog kojih biste pocrveneli. Počnite sa jabukama i nastavite da se širite dole. Ako koristite rumenilo u prahu, počnite sa jagodicama i četkom spustite do vilice.

Foto: Unsplash.com

Svetle boje na usnama - Da biste postigli prirodni rezultat na usnama, pokušajte da koristite mrlje za usne koje imaju laganu i hidratantnu teksturu. Isti proizvod možete naneti na jagodične kosti.

Autor: redportal.rs

#lepota

#trend

#šminka