Bez vežbanja i odricanja od omiljenog jela 😁

Ukoliko želite da smršate, ali ne i da držite rigorozne dijete ili vežbate, možete se poslužiti sa nekoliko lakih i brzih trikova koje ćete primenjivati svakoga dana, a koji će biti delotvorni prilikom gubljenja kilograma.

- Nakon što ustanete i pripremite se za novi dan, pre nego što popijete kafu, potrudite se da u svoj organizam unesete čašu tople vode sa limunom. Ovaj napitak nemojte šećeriti, niti dodavati med. Na ovaj način će vam organizam proraditi i brže će sagorevati masti.

Foto: pexels.com

- Takođe, trik koji će vam pomoći pri mršavljenju podrazumeva da pola sata pre obroka popijete čašu tople vode. Na ovaj način ćete prevariti organizam i smanjiti osećaj gladi, samim tim ćete tokom obroka manje pojesti.

- Jedite iz plavih tanjira, jer je naučno dokazano da tanjiri ove boje smanjuju apetit. Iako zvuči čudno i neobično, ništa vas neće koštati da isprobate. 😉

- Ono što vam takođe može pomoći pri mršavljenju je kafa. Ona ubrzava sagorevanje kalorija i samim tim potpomaže mršavljenju.

Foto: Pexels.com

- Kako ne biste jeli kasno opetite zube nakon 20 časova. Većina ljudi kada opere zube će teže ponovo uzeti nešto da pojede, zbog toga se potrudite da odmah nakon večere, koja treba da bude minimun 2 sata pre spavanja, operete zube.

- Umesto lifta ili prevoza izaberite pešačenje! Naravno, ne treba da pešačite kilometre, ukoliko to ne želite, već se potrudite da do prodavnice idete peške, a do stana stepenicama, a ne liftom.

Foto: Unsplash.com/ Jeffrey Grospe

Autor: redportal.rs

#limun

#mršavljenje

#trik

#voda