Poznati UFC borac se pohvalio novim satom, što je izazvalo bes na mrežama

Proslavljeni irski MMA borac i bivši UFC šampion u dve kategorije Konor Mekgregor je ovih dana na svom zvaničnom Instagram nalogu podelio snimak na kom pokazuje svoj novi ručni sat koji definitivno izgleda prilično ekstravagantno.

Britanski časopis The Sun je brzo došao do informacija o kojem satu je reč. Naime, radi se o modelu kompanije Jacob & Co's, pod imenom Astronomia Tourbillon Baguette. Ovaj sat je specifičan po tome što ima ukupno 422 pažljivo brušena dijamanta koji se nalaze u osnovi sata, dok same kazaljke imaju 133 trouglasta bela dijamanta, koji zajedno imaju 16,8 karata.

Vrednost ovog sata iznosi tačno milion dolara, s tim što je poznato da je Mekgregor kupio još jedan sat iz ove kompanije, ali se za sad još uvek ne zna koji je model u pitanju.

Zvezda UFC-a trenutno boravi u Abu Dabiju gde se priprema za borbu sa Dastinom Poirorom, kojom bi se vratio u ovaj sport u velikom stilu. Ipak, dobar deo pratilaca na Instagramu i ostalim mrežama nije bio oduševljen ovom njegovom kupovinom, tako da se na internetu mogu videti mnogi ne baš pozitivni komentari na njegov račun.

IZVOR: TW / @JoePompliano

Čisto sumnjamo da će mu ovakvi satovi pomoći previše kada je predstojeći meč u pitanju, ali ko zna, možda mu to da dodatno samopouzdanje, koje je svakako neophodno.

View this post on Instagram

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

IZVOR: IG / @henotoriousmma

Autor: redportal.rs

#konor mekregor

#milion dolara

#ručni sat

#sat