Čuvenom Skriču sledi životna borba

Glumac Dastin Dajmond, poznat po ulozi Skriča iz čuvene tinejdžerske serije tokom devedesetih Saved By The Bell, koja se prikazivala i kod nas pod imenom Zvono kao spas, oboleo je od karcinoma koji je otkiven tek u poodmakloj fazi.

On je skoro poslat u bolnicu gde prolazi kroz tretmane kako bi se izborio sa ovom opakom bolešću. Ovo je napisano u izjavi koja je objavljena na njegovom nalogu na Fejsbuku, što je rastužilo mnoge obožavaoce, ali su poslate i brojne poruke podrške.

U međuvremenu, predstavnik glumca je rekao za medije da je dijagnoza ozbiljna.

- Pripisana mu je hemoterapija na koju će ići u toku sledeće nedelje, a nakon njenog završetka ćemo videti kako će se stvari dalje razvijati - dodao je on.

Serija Zvono kao spas se emitovala u SAD od 1989. do 1993. godine, ali je stekla ogromnu popularnost širom sveta tokom devedesetih godina. U međuvremenu, veći deo izvorne postavke je napravio solidne glumačke karijere, kako na televiziji, tako i u filmovima. Krajem prošle godine je najavljeno ponovno pokretanje ove serije sa novim tinejdžerima u školi u Bejsajdu, u kojima će se pojaviti i većina starih glumaca.

Što se nas tiče, želimo mu što brži oporavak.

IZVOR: YT / Sbtb

Autor: redportal.rs

#saved by the bell

#skrič

#zvono kao spas