On se jako dobro nosi sa mojom prošlošću

Milan Veruović do pre nekoliko godina bio je poznat isključivo kao telohranitelj Zorana Đinđića, ali je sada prepoznatljiv i kao otac jutjubera i pevača Mihajla Veruovića, popularnog kao Vojaža.

On se sada oglasio i otvoreno govorio o sinu, koji se nedavno našao u žiži interesovanja zbog raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom

Veruović je ispričao kako doživljava Vojažov uspeh, ali i sve ono što se poslednjih dana dešavalo među njima. Takođe, dodao je u čemu danas pronalazi sreću, da li kao neko ko se bavi bezbednošću brine zbog sigurnosti svog sina, šta misli o Breskvici…

Foto: Pink.rs

Uspeh onim čime se Mihajlo bavi, posle svega što sam prošao i doživeo, za mene predstavlja pravi dar sa neba, na čemu sam neizmerno zahvalan. Radujem se kad čujem to je Vojažov tata. Oni (Mihajlo i Anđela) su toliko divni i zdravi da svojom ljubavlju predstavljaju, slobodan sam reći, primer koji valja slediti. Takvu decu od srca bih poželeo svakom roditelju – rekao je zagonetno u jeku priča o tome da je mladi par raskinuo, što je njihove fanove neverovatno potreslo.

Ono čime sam se ja bavio Bogu hvala miljama je daleko od njih. Sa druge strane, svestan sam da moja senka prošlosti nije laka i da prati Mihajla, ali on se vrlo dobro snalazi i sa tim nosi. Naučili smo da živimo zajedno i iskreno, da jedni druge razumemo i podržimo. To je porodica – rekao je Veruović, koji se tokom protekle godine još više posvetio svojim ukućanima. 

Foto: Printscreen YouTube/Generacija ZED

Autor: redportal.rs

#Breskvica

#Voyage

#novapesma

#raskid