Budite humani, pre svega

Ekipa filma i serije Južni vetar danas je uspešno završila još jednu humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava, za decu kojoj je pomoć za lečenje najpotrebnija.

Po objavljivanju treće licitacije, u čijoj se ponudi našla Maraševa jakna iz drugog dela filma Južni vetar Ubrzanje, akcija je izazvala veliko interesovanje poznatih ličnosti, a među prvima se odazvao i Novak Đoković. Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Kraj licitacije bio je najavljen za sredu uveče, međutim zbog velikog interesovanja poznatih ličnosti, ali i anonimnih ponuđača, akcija je produžena do danas u podne.

Početna cena bila je 300 evra, Novak Đoković i Sofija Milošević ponudili su po 2.000 evra, zatim od strane ljudi, koji su hteli da ostanu anonimni, ponuda je rasla od 4.000, 5.000, 6.000 evra, a najviša ponuda za Maraševu jaknu iznosila je 8.500 evra.

Zvanična Instagram stranica filma Južni vetar je proglasila završetak humanitarne akcije uz sledeću poruku:

- Nakon velike borbe i nadmentanja između poznatih ličnosti, domaćih i stranih anonimnih ponuđača, koja se vodila sinoć kasno u noć i nastavila jutros, možemo da saopštimo da je treća licitacija konačno završena. Najviša ponuda je 8.500 evra, od ponuđača koji želi da ostane anoniman. Želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali licitiranjem, ali i slanjem poruka! Najjači ste 💪 💪 💪 Idemo sad svi jako 347 na 3030!!! - stoji u objavi.

View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @redportal.rs

Novac, koju je ponudila anonimna osoba, biće prosleđen maloj Anđeli Dimirijević kojoj je pomoć za lečenje preko potrebna.

Oni koji zbog finansijske situacije nisu bili u mogućnosti da učestvuju u licitaciji, mogli su da pošalju sms 347 na broj 3030 i tako pomognu maloj Anđeli da što pre ozdravi.

Autor: redportal.rs

#Humanitarna akcija

#humanost

#juzni vetar

#licitacija