Kevin Fejdž progovorio o mogućnosti da se nastavi sa snimanjem ovih serija na Netfliksu

Šef studija Marvel odgovoran za ekranizacije ovih stripova koji postoje decenijama, Kevin Fejdž, otkrio je da se razmišlja o tome da se serije na Netfliksu poput Panišera, Derdevila, Džesike Džons, Gvozdene pesnice i Luka Kejdža vrate na male ekrane.

Time je makar dao tračak nade velikom broju fanova koji su bili prilično razočarani kada su ovi serijali svi do jednog ukinuti 2018. godine. Nakon što je pravo na prikazivanje Derdevila na Netfliksu isteklo pre nekoliko meseci, armija obožavalaca je krenula da piše studiju molbu da se serija ponovo pokrene.

- Znate da pravo na rad na ovim serijama sad prelazi na Diznijev kanal, ali osim toga nemamo nikakav dogovor niti projekat još uvek. Međutim, u Marvelu sam dovoljno dugo da znam da ništa ne možemo da odbacimo unapred - rekao je Fejdž povodom pitanja vezanih za eventualno ponovno pokretanje ovih projekata.

Problem je nastao u tome što je dogovorom između Marvela i Netfliksa predviđeno da Marvel ne može da koristi svoje junake 2 godine nakon što Netfliks prekine sa snimanjem serija o njima. Bilo kako bilo, obožavaoci na mreži su bukvalno slavili u novembru mesecu kada je ovoj platformi istekao ugovor za prikazivanje Derdevila, tako da su čak imali i poseban hešteg na Tviteru za ovu priliku koji je glasio #SaveDaredevil.

Svakako, prava na prikazivanje ovih junaka na televizijama će sad preuzeti Dizni, ali još uvek nema konkretnih planova za nastavak. Ipak, Fejdž je rekao da to nije nemoguće, tako da ćemo videti šta nas čeka po tom pitanju.

pročitajte još

MARVEL: NOVA SERIJA

Autor: redportal.rs

#Netflix

#Televizija

#derdevil

#mali ekrani

#marvel