Mladi glumac zadovoljan svojim učešćem

U novoj epizodi kviza Potera na RTS-u našao Jovan Ristovski, mlađi sin poznatog glumačkog para Lazara i Danice Ristovski. Jovan koji je skoro zakoračio i profesionalno u glumačke vode, odlučio je da se prijavi u kviz kako bi pobedio sebe.

Mladi glumac uspeo je da prođe 2 kruga u popularnom kvizu na RTS-u, ali iako nije osvoji novac, rekao je da je zadovoljan i da se sada vraća glumi.

Foto: Tanjug

- Ideja, odnosno želja da se prijavim za kviz je došla jer ga pratim već duži vremenski period. Uvek sam želeo da se nađem s druge strane ekrana i da vidim kako ću se snaći u zadatoj situaciji - rekao je Jovan i dodao da se za kviz nije dodatno spremao.

Međutim, jedno pitanje na koje mladi Ristovski nije znao odgovor, izazvao je mnogo komentara na društvenim mrežama, a tim povodom je to komentarisao i njegov otac Lazar, koji je rekao da je zadirkivao sina. Koja reka protiče kroz Obrenovac, pitanje je koje je iz nekog razloga zbunilo Jovana.

Mislim da nisam imao tremu. Ne smem da imam tremu, ipak sam iz glumačke porodice - kroz smeh poručuje mladi glumac.

Televizijska publika ima priliku ovih dana da ga gleda zajedno s ocem i majkom u seriji Drim tim, gde tumači upravo Lazarovog sina.

Autor: redportal.rs

#Jovan Ristovski

#Lazar Ristovski

#glumac

#kviz

#potera