Dr Edrian Smit sa državnog univerziteta Južne Karoline shvatio da je popularan već neko vreme

Nedavno je jedan od korisnika Tvitera podelio sa svojim pratiocima neobičnu priču koja je ubrzo postala viralna, čak kultna. Svakako, ne radi se o običnom korisniku, već dr Edrianu Smitu (dr Adrian Smith), poznatom mladom biologu koji je zaposlen na Univerzitetu Južne Karoline u SAD (NC State University).

Iako je njegova oblast ekspertize biologija, Smit nam je poznat godinama, a da to nismo ni znali. Zapravo, ispostavilo se da je mim-fotografija štreberskog dečaka koji se ne snalazi najbolje u društvu, poznatog kao Grejson - zapravo njegova, iz perioda dok je išao u školu.

Šta se zapravo desilo? Što se njega tiče, pre nekoliko meseci je gledao šta ima novo na Instagramu, pa se zaprepastio kad je video sliku mladog sebe na fidu. Kada je kliknuo na istu, imao je šta da vidi. Ispostavilo se da je on poznati mim još od 2017. godine, pa da je čak postao neka vrsta ikone dizajnera poznatog kao TeenageStepDad.

IZVOR: TW / @DrAdrianSmith

Svoje saznanje je brzo podelio sa pratiocima, na njihovo opšte oduševljenje. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je Edrijan sam postao relativno poznat na mreži nevezano za ovu fotografiju iz školskih dana, pre svega zahvaljujući svojim zanimljivim tvitovima i kanalu na Jutjubu posvećenom životu mravljih kolonija koji se zove AntLab.

Mnogi su se pitali kako je njegova fotografija došla do Interneta pa se danas njegov lik nalazi čak i na nekim majica kao dečak Grejson, tako da je i na to dat odgovor.

Ispostavilo se da je dr Smit je još 2008. na jednom blogu postavio tu sliku jer je želeo da doprinese kolekciji fotografija koje su pravljene tokom osamdesetih i devedesetih godina u SAD, kada je bila moda da se školarci slikaju sa laserskim pozadinama. Blog je u međuvremenu ugašen, međutim, Tajm magazin je pisao o tom blogu 2011. godine, pa je, među ostalima, preneo i ovu fotografiju. Tu ju je i našao dizajner koji je od ovoga napravio mim.

Još jednom se pokazalo da Internet ništa ne zaboravlja. Ili skoro ništa. 😊

IZVOR: TW / @DrAdrianSmith

IZVOR: TW / @DrAdrianSmith

IZVOR: TW / @DrAdrianSmith

pročitajte još

Novi HIT MIMOVI 😁

Autor: redportal.rs

#dr edrijan smit

#godinama mim

#intenet mim

#mim