Modni vodič za sezonu proleće/leto 😎

Verujemo da većina vas s nestrpljenjem čeka proleće i lepo vreme, a dok ono ne stigne, zimsku sezonu možete iskoristiti i kao vrstu pripeme za modne trendove koji nam predstoje ovog proleća i leta 2021. godine.

Na vrhu svih modnih lista za sezonu proleće/leto 2021. nalaze se mantili. Ovaj odevni komad savršen je za svaki stil, jer se odlično može uklopiti u okviru poslovnog stajlinga, ali isto tako biti glavni komad pri odabiru garderobe za street style izgled. Modeli mantila, koji su u trendu, jesu oni ravnih ivica, široki, gotovo oversajz modeli u crnoj ili braon boji!

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

IZVOR: IG / @tamara

Pored oversajz mantila, ovog proleća i leta biće popularne i iste takve košulje. Modeli košulja do kolena, nalik haljinama, biće apsolutni hit na ulicama. Zbog toga, na vreme obezbedite sebi jedan model. Kada su boje i dezeni u pitanju, najaktulenije će biti košulje sa prugama ili bez ikakvog dezena. Dok će bela, pink i narandžasta biti najzastupljenije.

Kada je reč o dezenima, na velika vrata vraća se floralni, odnosno cvetni print. Biće aktuelni oni komadi koji na sebi budu imali velike cvetne dezene u neon bojama.

Upečatljivi rukavi će takođe biti popularni u 2021. godini, pa će tako modeli haljina, košulja, jakni i slično, biti ukrašeni neobičnim naborima oko rukava ili upečatljivim naramenicama.

View this post on Instagram

A post shared by JESSICA WANG (@jessicawang)

IZVOR: IG / @jessicawang

Odevni komadi od teksasa modnim blogerkama biće među omiljenima ove godine. Bilo da ponesete teksas jaknu, oversajz pantalone ili neki drugi komad sačinjen od teksasa, nećete pogrešiti.

Kada su boje u pitanju, one koje će tokom čitave godini biti aktuelne jesu pastelne. Nijanse poput nežno roze, plave, zelene, žute, biće u vrhu modnih trendova.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

IZVOR: IG / @leoninehanne

pročitajte još

Moda ne bira vreme 💃

Autor: redportal.rs

#2021

#MODA

#odeća

#trend