Iz Marvelovog studija stižu lepe vesti, osim ako niste maloletni

Novi nastavak filma Dedpul (sa Rajanom Rejnoldsom, razume se) će biti ograničen za publiku mlađu od 17 godina, ali će ovaj film biti uvršten u Marvelov filmski univerzum, koji trenutno čini više od 20 filmova snimljenih od 2008. godine.

Ovu informaciju je medijima potvrdio direktor Marvela Kevin Fejdž koji je priznao da su pripreme za snimanje u toku.

- Trenutno se nalazimo u pripremnim radnjama za ovaj film. Radi se na scenariju i Rajan (Rejnolds) nadgleda proces, ali mogu vam pouzdano reći da se neće snimati ove godine - izjavio je on za časopis Kolajder.

Po njegovim rečima, glavni razlog što se neće snimati još uvek leži u tome da je Rejnolds prilično zauzet u zadnje vreme.

- Rajan je izuzetno uspešan glumac, tako da je jako zauzet, ali imamo pregršt stvari koje smo najavili i koje moramo da napravimo, tako da je uzbudljivo što smo počeli. On je čudo prirode, tako da je prelepo gledati ga kako oživljava ovog lika - zaključio je Fejdž.

U novembru je vest da se otpočelo na radu priče za treći deo Dedpula obišla svet, kao i da su po svemu sudeći sestre Molino (Molyneux) dobile posao za to, budući da su Rejnolds i ostali producenti njihovo rešenje prepoznali kao ono što su želeli.

Ono što je neobično za ovaj film u nastajanju jeste da će to biti prvi film sa Dedpulom koji će biti deo Marvelovog univerzuma, tako da obožavaoci ove franšize očekuju jaču produkciju nego u prethodnim delovima, kao i pojavljivanje nekih od već poznatih likova iz organizacije S.H.I.E.L.D.

pročitajte još

MARVEL: NOVA SERIJA

Autor: redportal.rs

#Rajan Rejnolds

#dedpul

#dedpul 3

#marvel