Milica Tomašević otišla u svoje selo!

Milica Tomašević, rodom sa Kosova, igra jednu od glavnih uloga u seriji Igra sudbine, studentkinju Nadu. Ona i njen partner iz serije, kolega Ammar Mešič, pokupili su sve simpatije od strane publike.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222)

IZVOR: IG / mtomasevic222

Obožavani su među publikom svih generacija, a mnoge oduševljava Miličina skomnost i iskrenost, koja se ogleda u svakom njenom intervjuu i gostovanju.

Mlada i poznata Milica je ostala dosledna sebi i svojim korenima. Ona uporno naglašava svoje poreklo, ponosna je što je devojka sa sela, a ima i zbog čega. Ona je rođena u Zubinom Potoku, na Kosovu i Metohiji, ali je zapravo iz mesta koje se zove Suvo Grlo u opštini Srbica.

Postavila je pregršt fotografija koje su nastale prilikom poslednje posete rodnom kraju. Na istaknutim storijima je podelila svoju jutarnju i dnevnu rutinu na selu, kao i mnoge smešne trenutke koji su joj ulepšali boravak u Suvom Grlu.

Lepa Milica je sa svega 19. godina proglašena za Mis Kosova i Metohije koje se održalo 2011. godine. Svoje mesto Milica i njena sestra Anđela nikada nisu zaboravile i uvek mu se rado vraćaju. Božić su takođe provele u rodnom kraju i družile se sa meštanima nakon posete crkvi.

Autor: redportal.rs

#Igra sudbine

#Kosovo

#Milica Tomašević

#Selo

#glumica