Denim, baby!

Svega nekoliko momenata sa crvenog tepiha definisali su modu čitave decenije, poput Britni Spirs i Džastina Timberlejka koji su se pojavili na dodeli American Music Awards u autfitima života! Njih dvoje su ponosno poneli legendarni, od glave do pete, teksas autfit!

Foto: People

Britni je imala dugačku teksas haljinu sastavljenu iz više parčića različite boje teksasa, zatim večernju torbicu, srebni čoker, narukvicu i nezaobilazni kaiš nisko oko struka.

Džastin se pojavio u teksas smokingu, ako se to tako može nazvati. Kaubojski šešir, naočare, teksas sako, teksas farmerice i ogrlica bili su dovoljni da izdomira na crvenom tepihu.

- Bilo je to tako besmisleno. Džastin i Britni su u to vreme bili zajedno. Bili smo u Nju Orleansu kada su Britni i Džastin rekli: Idemo celi obučeni u teksas, na šta sam ja rekao Kako to misliš? Ko to radi? Na kraju smo se odlučili za odelo Costume National koje je Džastin nosio za naslovnicu albuma Celebrity. Preradili smo ga u teksas - rekao je njihov tadašnji stilista.

- Bilo je to kao da je njihova matura. Imali su ideju, a mi smo radili ono što su oni želeli, a ne obrnuto. Ostalo je istorija - nastavio je.

Timberlake se dotakao ovoga u prošlogodišnjem podkastu The Daily Popcast i izjavio: - Mnogo toga radite kad ste mladi i zaljubljeni.

Ovaj autfit je toliko legendaran da je od tada postao visoko kotiran aukcijski predmet, kao i najviše tražen kostim za Noć veštica, a rekreale su ga i mnogo slavne ličnosti.

Autor: redportal.rs

#Džastin TImberlejk

#Teksas

#britni spirs

#crveni tepih

#dodela nagrada