Činjenice koje nisu znali ni njeni najverniji pratioci

Jedna od najvećih svetskih zvezda poslednjih godina živi veoma povučen život, daleko od očiju javnosti, ali je za novo izdanje britanskog magazina Vogue odlučila da se konačno otvori i podeli detalje svog života.

Ime je dobila po majci - Bijonse je rođeno ime popularne pevačice, koje je u stvari dobila po prezimenu svoje majke. Njena majka rodila se kao Kelestin Bijonse, a kada je odlučila da se uda, shvatila je da će njeno devojačko prezime biti zauvek izgubljeno.

Njene pevačke sposobnosti otkrivene su slučajno - Započela je karijeru kao deo jedne plesne grupe koja je nastupala uz brojne poznate pevače, a tokom jedne od proba, glavna koreografkinja, Darlet Džonson zapazila je njen glas.

Broj 4 je za nju sudbonosan - Osim što je rođena 4. septembra, rođendan njenog muža, majke, kao i godišnjica braka takođe su četvrtog dana u mesecu. Iz tog razloga, i ona i suprug imaju istetoviran rimski broj 4.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

IZVOR: IG / @beyonce

Trebala je da igra u filmu A Star Is Born - Sigurni smo da ste svi odgledali A Star Is Born više puta, kao i da znate ceo soundtrack filma. Uloga je prvo ponuđena slavnoj Bijonse još 2012. godine, koja jednostavno nije imala dovoljno vremena za ovaj projekat, te je na kraju ulogu odbila.

Autor: Redportal.rs

#Beyoncé