Sebe smatra prvakinjom u borbi za ljudska prava i rodnu jednakost 🤔

Megan Markl i Hari imaju novu veb stranicu na kojoj su napisali i svoje biografije. Megan u svojoj nije bila nimalo skromna te u prvim rečenicama biografije samu sebe naziva prvakinjom u borbi za ljudska prava i rodnu jednakost.

- Njeno doživotno zagovaranje za žene i devojčice ostaje stalna nit u njenim humanitarnim i poslovnim poduhvatima. Imenovana je jednom od najuticajnijih žena na svetu - stoji u biografiji Megan Markl.

- Nakon što je diplomirala, Megan je usmerila svoj fokus na industriju zabave, kasnije osiguravši glavnu ulogu u hit-seriji Suits, u kojoj je glumila 7 sezona. Između snimanja Megan je putovala u Ruandu, Indiju i druge zemlje, kako bi podržala humanitarne misije. Obavljala je ključne uloge kao što su zagovornica UN Women za političko učestvovanje i vođenje žena, globalna ambasadorka World Visiona i vodeća savetnica za One Young World. Megan je takođe putovala kako bi podržala vojnu zajednicu na USO turneji, posetivši 6 vojnih baza u 7 dana - takođe se navodi u biografiji.

Ubrzo su mreže bile preplavljene komentarima o njenoj biografiji, a većina komentara je zasnovana na njenoj uvodnoj rečenici.

Autor: redportal.rs