Real Madrid gostuje Lajpcigu

Posle zimske pauze Liga šampiona se vraća na velika vrata! Večeras od 21 č. na programu su 2 meča 1/8 finala elitnog evropskog fudbalskog takmičenja.

U prvom meču sastaju se branilac trofeja Siti i najveće iznenađenje ovosezonskog takmičenja danski Kopenhagen. Tim koji predvodi Pep Gvardiola imali smo prilike uživo da gledamo na stadionu Rajko Mitić kada su gostovali Crvenoj zvezdi i tada smo se uverili u sve kvalitete šampiona.

Kopenhagen je izašao iz veoma teške grupe gde su bili Bajern, Junajted i Galatasaraj. Iz tog razloga Dance ne treba otpisivati iako je Siti veliki favorit ne samo u ovoj utakmici već i za osvajanje trofeja.

IZVOR: X / @ChampionsLeague

U Nemačkoj će se u istom terminu sastati Real Madrid i Lajpcig. Španci su nedavno pobedili Đironu, koja im je glavni konkurent za titulu, i sada mogu da se okrenu obavezama u Ligi šampiona.

Neće biti Realu ni malo lako, jer gostuju veoma dobroj ekipi koja ako joj bude dan može da napravi čudo. Za sve ljubitelje fudbala večeras je posebno veče, zato uživajte u dobrom fudbalu.

Autor: redportal.rs