Evo na koje Cecine kritike Anastasija prevrće očima 🧐

Ćerka folk dive Svetlane Cece RažnatovićAnastasija Ražnatović krenula je majčinim stopama, a svoju karijeru gradi isključivo sama zahvaljujući svom glasu i radu. 

Ceca je sada progovorila o duetu sa Anastasijom, te je otkrila da njena naslednica za sada ne želi da snime pesmu zajedno. 

- Mlada je ona još uvek na estradi i potpuno je svesna, da je na početku karijere. Ma ne odbijam ja, odbija ona. Nije do mene. Imala sam neku pesmu i kažem joj: Super bi bilo da ti i ja snimimo duet, ona kaže: Ne, mislim da još nije vreme da ti i ja radimo na duetu. Ona je skromna devojka. Stalno se konsultujemo i sa njom i Veljkom. I ona sa mnom, idemo zajedno u studio. Ona je aktivna, vredna - rekla je pevačica. 

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

Na pitanje da li je ona Anastasiji najveći kritičar i kako je savetuje što se tiče muzike, Ceca je odgovorila: 

- Kritična jesam, ja sam objektivna. Ako tražiš moje mišljenje, očekujem da ću iskreno i da ti kažem. Ja nisam u fazonu: Divna si, to ti je sve fenomenalno i super. Ne činim joj tako nikakvu uslugu. Kažem joj kad mi se ne sviđa kako je otpevala, ovo možeš bolje. Ne da ja sad namećem svoj model pevanja, to mi nikada ne bi palo na pamet. Ona gradi sebe. Ali da pokuša ponovo, dodaj još neku fazu ovde... I zaista sluša, jer ima apsolutno poverenje u mene. Kada je u gluvoj sobi i kada počne da prevrće očima, tačno znam da sam je udavila. I onda je pitam: Da li ti to prevrćeš očima, a ona kao : Ma, ne. U redu je, opet ću. Mislim majkina ćerka, i ja to isto radim kada sam u gluvoj sobi", priča ona kroz osmeh. 

Voditeljka Dajana Paunović pitala je svoju gošću da li je mirnija i poslužnija Anastasija ili njen sin Veljko

- Anastasija. Ona je dete za poželeti. Veljko je uvek bio nemirno dete, ali uvek lepo vaspitan, činjenica je. To mogu da kažem, baš me briga šta će ko da misli. Ali nemirnog duha, ne može da sedi mirno dva minuta. Anastasija je mirna, tiha... Ona je sve svojom mirnoćom dobijala odmah. A on kad krene: Želim, hoću, želim, hoću, e onda ne može - rekla je Ražnatovićeva. 

Foto: Pink.rs

Autor: redportal.rs

#anastasijaraznatovic

#cecaraznatovic

#jutarnjiprogram

#pevacica