Opčinjen je poznatim damama 🤔

Bosanski teniser Damir Džuhmur jedno vreme boraviće u Dohi dok traje teniski turnir, a po svemu sudeći, društvo će mu praviti njegova devojka, starleta Barbara Šegetin.

Teniser i starleta vezu javno nisu priznali ni za jedne medije, ali su svojim Instagram postovima potvrdili sve sumnje da su u ljubavnoj vezi već neko vreme.

Barbara i Damir su na svom Instagram nalogu postavili identične fotografije, pa samim tim smo mogli i da zaključimo da zajedno borave u Dohi.

Foto: Instagram.com/damirdzuhmur

Foto: Instagram.com/barbarasegetin

Teniser važi za pravog ženskaroša, a bije ga glas da mu se izuzetno dopadaju poznate dame. Damir je u ljubavnoj vezi bio i sa Helenom Topalović koja ga je ostavila, nakon što ga je uhvatila u prevari.

Foto: https://www.instagram.com/helena_topalovic//redportal.rs

Na Damirovom spisku poznatih dama nalaze se i manekenka Dejana Živković, Zorana Jovanović Zorannah kao i učesnica rijaliti programa Zadruga Rialda.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

Inače, Damir je varao i ostale poznate dame pa je to i bio razlog njihovih raskida. Kako RedPortal.rs saznaje, on je Dejanu prevario sa pevačicom Kajom, a Rialdu sa Zoranom Jovanović, pa nakon toga Zoranu sa Helenom Topalović.

Izgleda da teniser voli da vodi život pravog plejboja, a nama ostaje da vidimo koja je sledeća dama na spisku.

Autor: redportal.rs

#barbarašegetin

#damirdžuhmur

#starleta

#teniser