Reper nikad emotivniji

Reper Vuk Mob napustio je Zadrugu nakon 4 meseca provedenih u rijalitiju. 

Nakon izlaska iz šou programa, on je proveo božoćne praznike u svom domu u krugu najmilijih, a sada se prvi put i oglasio. 

Foto: Pink.rs/Pink.RS

- Rekao sam da nikada neću kaciti slike iz rijalitija, ali ova mi se bas đasvi,jer i pored svakodnevne tenzije, bilo je i trenutaka koji su mamili osmeh. Nisam hteo ni da se obraćam ljudima u vezi toga, ali s druge strane imam obavezu bar zbog ljudi koji su me, eto, upoznali malo bolje preko ovog projekta i pružili podršku. Šta da vam kažem, osim hvala od srca za sve lepe reči koje ste mi uputili i za podršku! Drago mi je što sam razbio predrasude o sebi i pokazao ljudima neku drugu stranu sebe koju niste nikada videli. Vratio sam se tamo gde su mi srce i duša bili 122 dana, pored svoje porodice i svoje žene koja će mi uskoro doneti najlepšu stvar na svetu! Ponovo sam spokojan i srećan, a opet bogatiji za par prijatelja i malo zahvalniji za neke sitnice u životu koje sam uzimao zdravo za gotovo. Srećan vam Božić svima koji slavite i ljubim vas sve puno! Ide gas! – napisao je Vuk Mob.

Podsetimo, reper je napustio rijaliti kako bi bio uz svoju verenicu, koja samo što se ne porodi i na svet donese njihovu ćerkicu.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#reper

#vukmob