Ubila bih ga da ne postoji 😲😲😲

Jovana Tomić Matora je donela odluku da ispriča zadrugarima šta je čula o Tomi Paniću i Nadeždi Biljić.

- Ja ovu temu nisam komentarisala, pričala sam nešto sa Marijom. Ja sam čula da je Toma poslao pismo po Anakondi da mu je sve ovo bilo rijaliti. Zato Nadežda ponavlja da zna da je Paula bila igra. Naravno da se Toma zaljubio u Paulu, ali sve ovo što se sad dešava i nakon Nadeždinog odlaska je Paulina igra - ispričala je Matora.

- Ja te sada demantujem, rekao sam Anakondi da se javi mojoj majci - pravdao se Toma.

- Da li vam je logično da čovek svesno kanali svoju ženu? Ti treba da cviliš i da ti bude krivo - dodala je Matora.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Mene zanima za koliko para ovo dvoje ljudi prodaju sebe, brak, identitet i dostojanstvo. Da im svi ovde damo da prestanu. Ovo, ja ne znam... U pravu ste da niste normalni, ali ste toliko bolesni da vam nije mesto ovde. Ti si ozbiljniji slučaj od nje... Ne mogu ni da zamislim šta joj radiš napolju, ti si psihopata, uništavaš ovu ženu. A ona mučenica došla ovde da te opere. Jedino iskreno što je Toma uradio je odnos sa Paulom. Nadežda izgleda gore nego kad je ušla. Ovo je rasturanje porodice i 2 osobe uživo - rekao je Tomović.

- Ne voli je, nikad je nije voleo, nikad je neće voleti. Za sve ima opravdanje, drži priče ovde. On je rijaliti igrač, to ne krije - dodao je Kristijan.

- Ovo se zove monstrum. Zna da Nadežda nije dobro, ima šećer, terapiju, dete... Namerno je uništava, dobiće i rak! Tebe treba državni organi da odvedu i zatvore kao monstruma! Svestan si da te voli. Ovo što ti radiš njoj... Imaš sreće što je njen otac pribran. Čovek bi za svoje dete otišao u zatvor. Ja kao majka, da nemam muža, ubila bih te da ne postojiš - rekla je kroz suze Marija Kulić.

- Nadežda se bori za mrvice ljubavi, a ovaj čovek ne vredi ni dinara. Ja ne kažem da si loš sin, brat, otac, ali kao muž si nula. A ona se danas bori s*ksom na Božić na mrvice ljubavi. Objedinila je hrišćanske praznike - dodao je Vladimir.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Autor: redportal.rs

#NADEŽDABILJIĆ

#ZADRUGA

#marijakulić

#tomapanic