Novi Datum D po autorima čuvene crtane serije će se desiti 20. januara

Mnogi ljudi veruju da su Simpsonovi opet imali tačno predviđanje kada su u pitanju događaji u stvarnosti, a novi Dan D kada bi po njihovom mišljenju trebalo da se ostvari novo predviđanje je 20. januar ove godine. Ono što više zabrinjava jeste da se epizoda završava tako da izgleda da tad nastaje kraj sveta. Podsećamo, tog dana treba da se održi inauguracija novog predsednika SAD, Džoa Bajdena.

U jednoj od prethodnih epizoda, inače 31. kada je u pitanju tematska horor priča koja se tradicionalno radi za Noć veštica, Homer na kraju sedi na svom krovu i mirno posmatra dešavanja, dok je sve oko njega u poptunom haosu. Deluje poznato?

U ovoj epizodi Mardž zove Homera kako bi ga podsetila da treba da glasa, zatim ga Lisa podseća zašto to treba da uradi, ali se ispostavlja da je sve to bio Homerov san, ali da na dan inauguracije Springfild tone u haos.

Istina, u epizodi se ne pominje kraj sveta kao takav, ali se tako nešto može pročitati između redova. Ili, budući da je cela tematika vezana za unutrašnje stanje u SAD, možda se to može vezati samo za ovu zemlju? 🤔

Ostaje nam da vidimo.

Foto: LADBible/nepoznato

Autor: redportal.rs

#20. januar

#Predviđanje

#Simpsonovi

#kraj sveta