Priče kao iz slešer horora nekad budu i stvarne

Tinejdžeri koji inače u vreme zimskih raspusta nemaju mnogo šta da rade odlučuju da posete napuštenu kuću za koju svi pričaju da je ukleta. Međutim, u zamrzivaču te kuće pronalaze ljudski leš u fazi raspadanja. Uvod u neki kriminalistički ili horor film? Ne, već jučerašnja glavna vest u okrugu Oranžburg u Južnoj Karolini (SAD).

Grupa od osam tinejdžera je pre 3 dana pomislila da bi bilo zanimljivo istražiti napuštenu kuću, u blizini gradića Norvej, gde žive, budući da se pričalo da je ukleta i da njom tumaraju duhovi. Ispostavilo se da su naišli na nešto zaista strašno, a to je bio leš neidentifikovanog lica koji je tu bio duže vreme.

Po njihovim rečima, po otvaranju frižidera smrad je bio nepodnošljiv, a samo telo neprepoznatljivo i puno crva. 🤢 Naravno, odmah su obavestili policiju koja radi na utvrđivanju identiteta ove osobe.

- Bilo je strašno. Ne biste mogli da kažete da je u pitanju osoba, jer je sve bilo neprepoznatljivo. Mislim da je to telo bilo tu mesecima. Crva je bilo svuda - rekla je Medison Čajlders, jedna od učesnika u ovoj tinejdžerskoj avanturi.

I drugi učesnici ovog poduhvata imaju sličnu priču, dok neki tvrde da je miris ljudskog tela u raspadanju nešto što nikad neće moći da zaborave.

Svakako, nadamo se da će se ovi mladi ljudi psihički oporaviti od ovoga, ali s druge strane, želeli su horor-avanturu, zar ne?

IZVOR: FB / WACH FOX

Autor: redportal.rs

#južna karolina

#oranž okrug

#tinejdžeri