Kanje Vest i Kim Kardašijan se uskoro sudski rastaju

Kim Kardašijan i Kanje Vest su izgleda definitivno završili.

Više izvora kaže za Page Six da je za holivudski par razvod neizbežan, a Kardašijan je već angažovala advokata za razvode zvezda, Lauru Vaser.

- Drže to u tajnosti, prećutno, ali su gotovi - kaže izvor. - Kim je unajmila Lauru Vaser i oni su u pregovorima o nagodbi - nastavlja se u navođenju.

Kim već dugo nije viđena sa venčanim prstenom, a Kanje je tokom praznika ostao na svom ranču u državi Vajoming, vrednom 14 miliona dolara, umesto da ga provede sa porodicom.

- Kim ima svoje poslove i projekte koji su joj važni, a Kanje svoje. Njihovi životi se ne preklapaju mnogo - rekao je izvor za People.

IZVOR: YT / HipHopDX

Inače, ovog leta je par imao burne turbulencije u odnosu - muzičar je na Tviteru tvrdio da je Kim želela da abortira njihovo prvo dete, nakon čega se ona oglasila otvorenim pismom javnosti u kom je potvrdila da njen suprug pati od bipolarnog poremećaja. Ubrzo nakon toga paparaco fotografi uhvatili su par tokom žustre rasprave u automobilu, tokom koje se popularna 40-godišnjakinja i rasplakala.

Izvor je dodao da je Kim, iako je u prošlosti mnogo učinila da zaštiti i pomogne Kanjeu da se nosi sa svojim borbama sa mentalnim zdravljem, ovaj razvod se ipak događa jer je Kim puno odrasla.

- Ozbiljno razmišlja o polaganju pravosudnog ispita i želi da postane pripravnik, ozbiljna je u vezi svoje kampanje za reformu zatvora. U međuvremenu Kanje govori o tome da se kandiduje za predsednika i govori druge lude stvari i toga joj je jednostavno dosta - rekao je izvor.

Autor: redportal.rs

#Kanje vest

#Razvod

#advokat

#brak

#kim kardašijan

#reper

#sud