Gotovo 3 decenije savršen izgled

Svetski poznata pevačica, Dženifer Lopez, svima je poznata kao žena koja izuzetnu pažnju posvećuje svom izgledu.

Dženifer svojoj publici otkriva tajne lepote kojih se pridržava gotovo 3 decenije i koje su joj omogućile da uvek izgleda savršeno i sveže.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

IZVOR: IG / @jlo

Koristite maslinovo ulje - Dženifer koristi maslinovo ulje kako bi negovala svoju kožu. Ovom triku naučila je njena majka još dok je bila dete i od tada se ne odvaja od njega, te je maslinovo ulje i jedan od glavnih sastojaka svih proizvoda u njenoj JLO Beauty kolekciji.

Nega počinje iznutra - Osim što posebnu pažnju pridaje zdravoj i čistoj ishrani, pevačica svakodnevno koristi niz suplemenata koji omogućavaju optimalno funkcionisanje njenog organizma i stimulišu proizvodnju elastina i kolagena.

Nikada ne zaboravljajte SPF - Pevačica od početka karijere brižno pazi svoju kožu, a nedavno se i prisetila svoje prve posete dermatologu kada je bila u svojim kasnim dvadesetim godinama. Dok joj je jedan od njih rekao da je jedino rešenje za preveremeno starenje što raniji tretman botoksom, drugi joj je preporučio da u svoju negu ubaci SPF faktor koji će koristiti svakog dana, bez izuzetka.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

IZVOR: IG / @jlo

Autor: Redportal.rs

#JLO

#lepota

#nega

#zdravlje