Žele život van prestonice i očiju javnosti

Pevačica Sandra Afrika se navodno nakon 2 godine pomirila sa svojim menadžerom, Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

Kako izvor navodi, pevačica je odlučila da obnovi desetogodišnju vezu sa svojim najbližim saradnikom, te njihovoj ljubavi navodno da još jednu šansu i sa njim započne navodno zajednički život u Šapcu.

Foto: Instagram.comsandraafrika

- Sandra i Mikiša su više od deceniju vezani jedno za drugo i jedno bez drugog nikada nisu mogli, ma koliko se trudili. Njihov raskid od pre 2 godine iznenadio je mnoge, ali su svi njihovi prijatelji tvrdili da će se kad-tad pomiriti i obnoviti svoju ljubav budući da su nastavili da sarađuju. Upravo to se i dogodilo pre nešto više od 2 meseca kada su shvatili da treba da pruže šansu velikoj ljubavi koju su toliko dugo gradili - priča izvor za Kurir i otkriva da su ubrzo nakon pomirenja doneli odluku da se pevačica preseli u Šabac.

- Njih dvoje nisu isticali svoju vezu ni kada su prvi put bili zajedno, ali sada ne uspevaju da se suzdrže. Svakodnevno se mogu videti dok se maze, ljube i grle u kafiću koji zajedno drže. Ljudima je to simpatično budući da, otkad znaju za njih, ne mogu da ih zamisle ni sa kim drugim. Ni na sekund se ne razdvajaju, sve rade zajedno, a pored zgrade koju su zajedno podigli i prodali, lokali koje zajedno drže odlično posluju. Posle toliko godina je lepo videti par koji se toliko poštuje i voli. Poštovali su se i tokom te 2 godine razdvojenosti, čak i onda kada su imali druge partnere. Zato su i uspeli da naprave imperiju zajedničkim snagama i na tome im treba skinuti kapu - zaključuje izvor za Kurir.

Autor: redportal.rs

#devojkatvogdruga

#pevacica

#sandraafrika