Da li je došlo vreme da se oproste?😥

Margo Robi je prošlu godinu obeležila ulogom Barbi. Ona je maestralno odigrala lik poznate lutke, a sada je progovorila o još jednoj kultnoj ulozi. Poznato je da je Margo oduševila ulogom kultne DC junakinje Harli Kvin, ozloglašene Džokerove ljubavi.

Ona je ovaj lik tumačila tri puta: dva puta u serijalu Suicide squad i jednom u ostvarenju Birds of prey u kome je Harli bila centralna junakinja. Film iz 2016. je izazavao podeljene reakcije, naročito zbog Džareda Leta koji je tumačio Džokera i koji je ocenjen kao izuzetno loš. S druge strane, Margo je bila sjajna kao Harli. Samim tim, jasno je zašto publika želi da je ponovo vidi u toj ulozi.

Sada je Robi odgovorila da li kakvo je njeno mišljenje o Harlinoj budućnosti:

Uvek sam želela da Harli bude lik koji će se prenositi sa glumice na glumicu, kao što postoji toliko mnogo kultnih muških likova. To je uvek bio san za nju. Ona je toliko zabavna i može otići u toliko različitih pravaca. Stavite je u tuđe ruke i zapitajte se: „Šta će oni uraditi sa njom?“ Opcije su beskrajne.

Očigledno je da nam je Margo ovim nagovestila da je ona završila sa ovom ulogom, te da čeka da vidi da li će je njene koleginice dostići. Ona im je postavila poprilično visok zadatak. Sledeća koja će se okušati u ovoj ulozi je Lejdi Gaga. Ona će ovaj lik tumačiti u nastavku legendarnog Džokera, a partner će joj biti niko drugi do Hoakin Finiks. Ovaj film, pod nazivom Joker: Folie à Deux (Džoker: Ludilo za dvoje) u bioskope bi drebalo da stigne krajem ove godine. Najavljen je kao mjuzikl, a priča se da je Lejdi Gaga uložila ogroman trud, te nam samo preostaje da sačekamo premijeru.

Autor: redportal.rs