Ona je ove godine dobila dvoje dece putem surogat majki 👶👶

Paris Hilton ove godine dobila je dvoje dece putem surogat majki. Ona je sina Finiksa dobila u januaru, a devojčicu pre oko mesec dana. Paris je u nekoliko navrata za medije govorila zbog čega se odlučila na surogat roditeljstvo. 👇

Naime, ona je kazala kako se jako plaši lekara i bolnica jer je ranije bila zlostavljana, te i dalje ima posttraumatski stresni poremećaj zbog događaja u školi Provo Canyon u Juti za problematične mlade.

- Ako sam u lekarskoj ordinaciji, dobijem injekciju, bilo šta, bukvalno ću doživeti napad panike i neću moći da dišem. Jednostavno sam znala da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za bebu, jer raste unutar nekoga ko pati od tako visoke anksioznosti - ispričala je.

- Tako se bojim. Zbog Prova se plašim čak da budem u lekarskoj ordinaciji, injekcija, infuzija svega što su mi davali - naglasila je tada, kako piše Jutarnji, prenosi Pink.rs.

Drugi razlog krije se u tome što nema vremena za trudnoću zbog obaveza koje su joj isplanirane i po godinu dana unapred!

- Moj raspored je van kontrole. Dani su mi često isplanirani godinu dana unapred. Nikad ne bi bilo pravo vreme da to uradim jer bukvalno nemam vremena - pojasnila je. 

Foto: Instagram.com/parishilton

Autor: Redportal.rs / K.Đ.