Razlog za Avino povlačenje iz medija bio je alkoholizam sa kojim je uspela da se izbori. 💖

Starletu i nekadašnju učesnicu rijalitija Avu Katabatić u javnosti nismo viđali poslednjih godina. Ava je nedavno gostovala na RED TV-u kod Bore i Milice u okviru emisije Ne gledam ti ja to, gde je detaljno ispričala kroz šta je prolazila oko dve i po godine. 👇

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Naime, razlog za Avino povlačenje iz medija bio je alkoholizam sa kojim je uspela da se izbori. Kako je rekla u emisiji, trezna je 4 meseca, a u odvikavanju su joj pomogli ljudi u bolnici kojoj je boravila.

Ava je period kroz koji se borila sa alkoholizmom opisala kao veoma težak, ali je istakla da promena dolazi onda kada mi sami želimo da se promenimo. Takođe, starleta je otkrila da nije mogla da izdrži nijedan dan a da ne popije nešto od alkohola. 😞

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Bila sam zavisna od alkohola dve i po godine i to je bila teška havarija. Ne znam kako je krenulo u mojim tridesetima, i onda sam se ovo leto odlučila na ostvu Rabu na lečenje i tamo sam provela 2 meseca i sada sam 2 meseca na ambulantnom lečenju. Pridržavam se terapije i svega - ispričala je Ava i dodala da bi zabranila alkohol sada 👇:

- Bilo je jako gadno, jako teško i mukotrpno, alkohol je jedan veliki demon, ja bih ga zabranila - rekla je odlučno Ava.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.