Pinkova zvezdica gost Ustanka

Matija Vitić, mlađoj populaciji poznat iz takmičenja Pinkove zvezdice, bio je gost Ustanka kod Dušana, Jane, Dženi i Nemanje.

Foto: Printscreen RED TV

Kako sam kaže, Pinkove zvezdice su mu bile 1. iskustvo i 1. dodir sa scenom. Međutim, to je u odnosu na sad više bila dečija igra nego upoznavanje i ulaženje u ozbiljnu priču. Kakav sladak način da se počne karijera. Matija se sa radošću seća svih lepih trenutaka i druženja sa drugim takmičarima.

Još u 4. razredu osnovne škole otkrio je da zna da peva, a majka ga je upisala u muzičku, iako nije znao da li je uopšte muzikalan. 💁‍♂️💁‍♂️

Foto: Printscreen RED TV

U razgovoru sa našim voditeljima dotakao se i aktuelne situacije na muzičkoj sceni. - Ne podaštavam kada neko ne zna da peva, a uspešan je - zaključio je Matija, a mi se pitamo na koga je mislio kada je ovo izgovorio? 🤔🤔 Iako je situacija sa pandemijom donela pevačima samo nepovoljan period, Matija je zaključio da je toliko toga novog izašlo, da se i ne seća šta je to po njemu bilo najbolje. Dosta kvalitetnih stvari se izređalo, a pevaču se izgleda posebno sviđa Reljin rad. Njegove pesme i spotovi zapravo su namenjene ljubiteljima ovakve vrste muzike svih generacija.

Što se Matejine karijere tiče, on za sada ima samo 1 pesmu pod nazivom Film. To nikako ne znači da će se Matija ovde zaustaviti. On vredno radi na sledećem projektu, koji će biti duet i za koji je demo već odrađen.

IZVOR: YT / G Production

Dušan nije odoleo, a da se ne osvrne na potencijalne simpatije iz Zvezdica. Pevač se malo postideo, ali je odgovorio da mu je Martija Stanojković bila najlepša. - Jesi li joj skidao zvezdice sa neba - našalio se Dušan.

Pored muzike, Matija obožava i glumu, te će se okuražiti i probati da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Smatra da je talenat za glumu jako bitan u ovom poslu, jer je neophodno da se emocije u spotu prenesu na pravi način.

Kao i u svakoj emisiji, voditelji su i za danas pripremili izazov, a danas su na red došle karaoke. Pevač je zapevao Despasito, ali se nije baš snašao u delovima pesme koji su na španskom, te je Dženi profesionalno pritekla u pomoć. 🎶🎶

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Despasito

#Matija Vitić

#film

#ustanak