Glumica o početku saradnje sa čuvenim Kustom

Glumica Sloboda Mićalović je tokom svoje bogate karijere imala priliku da sarađuje i sa čuvenim rediteljem Emirom Kusturicom. U ostvarenju Na mlečnom putu glumila je zajedno sa italijanskom koleginicom Monikom Beluči sa kojom je ostala u jako dobrim odnosima.

Bila je gost emisije Šta sam tebi i ko sam sebi, pa je tada 1. put progovorila o saradnji sa čuvenim režiserom i o pozivu koji će zauvek pamtiti.

- To nisam pričala nikad, ali to je bilo strašno. Mi glumci imamo foru da kada god ti zvoni telefon u društvu, ti prekineš razgovor tako što kažeš: "Uh, Kusturica ovde.” I sad, zove te baba, nebitno… Kažeš: "Kusturica me zove” - objašnjavala je Sloboda u emisiji.
- U jednom trenutku, ja sam kod kuće sa Vojinom i meni zvoni telefon, zove Emir Kusturica. Čujem da je on, ali ne verujem. Mislim da mene neko tako zavitlava, pošto imamo i tih internih šala, ali ne smem da se upustim u tu zezanciju. Kažem: "Da… ?” On kaže: "Emir Kusturica ovde. Želeo bih da pošaljem scenario.” - nastavila je glumica.

Priznala je kako posle tog poziva nije mogla da dođe sebi, te da je morala da sedne kako bi porazmislila o tome šta se upravo desilo.

Foto: Instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Autor: redportal.rs

#Na mlačnom putu

#Sloboda Mićalović

#film

#kusturica

#saradnja