Čuvati srpsku zastavu u svakom ratu, kako je dodao, bila je najveća čast i najveći ponos. 😎

Aleksandar Vučić poručio je sinoć da je Srbija ponosna na svoju slobodu i da neće tuđin nikada odlučivati u Srbiji.

- Prošlo je vreme kada ste imali poslušnike, ispunjavamo naloge svojih građana - istakao je Vučić.

Vučić je na početku obraćanja rekao da je teško govoriti posle patrijarha Porfirija i predsednika RS Milorada Dodika. ☝🏻

- Mnogo toga bih vam ispričao i što ne smem da vam ispričam. Bolje za vas, bolje za nas, bolje za našu zemlju da mnoge stvari koje znam i prećutim jer svoju zemlju moramo da čuvamo i moramo da mislimo ne samo ono što je danas već i na ono što dolazi u budućnosti 🤔 - rekao je Vučić.

Vučić je poručio da se Srbija ni po koju cenu neće odreći Kosova i Metohije, jer ne može da se odrekne svog imena, prezimena i budućnosti.

- Kada nam kažu odrecite se Kosova i Metohije, kada nam kažu odrecite se vaših prava, mi kažemo, a kako da se odreknemo svog imena i prezimena, svoje dece i budućnosti. Nećemo i nema te cene koju nećemo da platimo za svoju slobodu, svoje ime i prezime i svoju trobojku sačuvamo - rekao je predsednik u obraćanju na centralnoj manifestaciji posvećenoj obeležavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u Nišu.

Čuvati srpsku zastavu u svakom ratu, kako je dodao, bila je najveća čast i najveći ponos. 😎

- Mogli su da nam zauzmu položaje i uzmu teritoriju čitave zemlje, sve su mogli, ali da otmu crveno-plavo-belu trobojku nisu mogli nikada. Ona je naša dika, naša trobojna zastava je naš ponos, iza nje stojimo i radujemo se - rekao je predsednik.

Autor: Tanjug