Za samo 22 miliona dolara 🤑

Ranč Neverland Majkla Džeksona u Kaliforniji dobio je novog vlasnika. U pitanju je milijarder Ron Burkle. On vidi imanje od 2.700 hektara u Los Olivosu, blizu Santa Barbare, kao moguće kopneno bankarstvo, rekao je njegov portparol. Wall Street Journal izveštava da je imovina prodata za 22 miliona dolara Burkleu, koji je i sarađivao sa pokojnom pop zvezdom.

Početna cena imovine bila je 100 miliona dolara u 2016. godini, a zatim je pala na 67 miliona dolara godinu dana kasnije. Ovaj ranč obuhvata glavnu rezidenciju od 12.500 kvadratnih metara i kućice na bazenu od 3700 kvadratnih metara, odvojenu zgradu sa bioskopom sa 50 mesta i plesnim studijem, železničku stanicu u Diznijevom stilu, vatrogasni dom i štalu.

Burkleov portparol rekao je da je milijarder razmatrao jezero Zaca, koje se nalazi uz to imanje, za novi Soho House, klub samo za članove sa lokacijama u Los Anđelesu, Majamiju, Njujorku i Torontu. Na kraju su došli do zaključka da je lokacija previše udaljena i skupa za klub. Nakon što je Burkle video imanje iz vazduha, dao je ponudu za kupovinu.

Autor: redportal.rs

#majkl džekson

#milijarder

#ranč neverland

#soho house