Gagi otvoreno komentarisao aktuelna dešavanja u Zadruzi 4 i otkrio kada je poslednji put zaplakao

Kendi i Ivana Šopić u studiju emisije Pitam za druga ugostili su bivšeg zadrugara Gagija Đoganija, koji tokom emisije nije štedeo reči i koji je zajedno sa voditeljima prokomentarisao sve aktuelne događaje koji se odvijaju u Beloj kući. 😎

Foto: Printscreen RED TV

Gagi je otkrio da prati Zadrugu 4 i to više sa Lunom nego sa Markom, koji, kako kaže, ne gleda rijaliti uopšte. Takođe, Gagi je izjavio da ove godine potpuno opušteno i bez tenzije gleda Zadrugu, jer se niko od članova njegove porodice trenutno ne nalazi u Beloj kući. 😁

Iako nije mogao da izdvoji svog favorita i kaže koja osoba bi ove godine mogla odneti pobedu, Gagi je rekao da mu se po energiji najviše dopada Fran, dok isto nije mogao reći za Tomu Panića, za kog, kako je izjavio, ne bi nikada mogao glasati. Gagi je prokomentarisao trenutni odnos Tome i Nadežde i rekao da Nadeždu razume što je ušla ponovo u rijaliti, jer voli Tomu, ali da to nije bio dobar potez. Takođe, Gagi misli da od te ljubavi nema ništa.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Veza kojoj Gagi ne vidi budućnost je i veza Zole i Miljane, kao i Miljane i Mišela. Kako je rekao, tu ništa nije dobro. Gagi je prokomentarisao Miljanino ponašanje, ne samo u Zadruzi 4, već generalno u rijalitiju i izjavio da ona nije loša osoba, ali da neke svoje nagone ne može da kontroliše za crnim stolom. Takođe, Gagi se prisetio perioda kada je delio Belu kuću sa Miljanom i rekao da su se oni družili sve dok Marko Miljković nije ušao u rijaliti, a ona ga tada počela ucenjivati.

Kada je reč o Neci i njegovom priznanju o seksualnoj opredeljenosti, Gagi je rekao da je Neca veoma hrabar što je tako nešto izneo u javnost.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Na Kendijevo pitanje da li je više dobio u Zadruzi ili izgubio, iz Gagijevog odgovora mogli smo zaključiti da su ipak preovladale pozitivne stvari. Kako je izjavio, on je ostvario svoj cilj, zaradio novac i uspeo da promeni mišljenje ljudi o sebi, dozvolio da ga više i bolje upoznaju. Nakon učešća u Zadruzi sve mu je krenulo nabolje, sada je zadovoljan i srećan. A kako i ne bi kada će postati deda? 👶 Tokom emisije saznali smo da je Gagi poslednji put plakao kada je saznao lepe vesti, koje mu je Luna saopštila povodom saznanja da će biti majka.

Autor: redportal.rs

#Kendi

#Zadruga 4

#gagi đogani

#ivana šopić

#pitam za druga

#rijaliti