Pevačica otkrila kako je upoznala ljubav svog života

Priča o počecima ljubavi idealna je za prepričavanje deci i unucima. Naime, kako je Kejti Peri otkrila u jednom intervjuu, ona i Orlando Blum su se povezali preko hamburgera:

- In-N-Out zapravo ima veliku ulogu u mom životu. Upoznali smo se upravo zbog njihovog hamburgera koji je Orlando ‘ukrao’ sa mog stola na Golden Globes-u – izjavila je Kejti pa nastavila:

- Sedela sam s Denzelom Vašingtonom i Orlando je samo uzeo hamburger s mog stola. Bila sam potpuno u šoku i htela sam da ga pitam ko je on, ipak umesto toga rekla sam - Čekaj malo, kad si tako seksi, uzmi ga. Kasnije sam ga videla na žurci i pitala ga kakvog je ukusa bio hamburger.  😊

Kejti i Orlando započeli su vezu 2016. godine, da bi nakon godinu dana odlučili da se raziđu. Međutim, početkom 2018. svojoj ljubavi dali su novu šansu, a na dan zaljubljenih 2019. godine su se i verili:

- Bio je dan zaljubljenih i radila sam taj dan, te sam samo želela da se najedem testenine. Ali on me je dočekao sveže obrijan i nije bio u patikama, tada sam znala da nešto smera. Uveo me je u helikopter i tamo me je zaprosio. Sleteli smo na krov neke zgrade, tamo su bili naši prijatelji i puno, puno cveća. Nisam mogla da dođem sebi – prisetila se pevačica. 

Poznati holivudski par Kejti Peri i Orlando Blum ovog leta postali su ponosni roditelji ćerke Dejzi Dov.

Autor: redportal.rs

#hamburger

#kejti peri

#ljubavna priča

#orlando blum