Ta ljubav koju moji roditelji pružaju mojim ćerkama ostaće im zauvek u DNK

Glumica Kalina Kovačević gostujući u emisiji Kec na jedanaest istakla je da u ovim teškim vremenima treba štititi vedar duh i sačuvati pozitivnu energiju:

- Ja uvek imam nadu da možeš nešto da promeniš. Život je neprestana borba i tu borbu trebalo bi iskoristiti da postaneš bolji čovek. Uvek bi trebalo širiti vedar duh i pozitivnu energiju, suočavati se sa strahovima, a radovati se svemu novom što nam dolazi i čemu idemo u susret. Ja sam uvek optimista - izjavila je Kalina.

Glumica je istakla da je beskrajno zahvalna svojim roditeljima koji joj rado čuvaju njene ćerke:

- Živeo "baka i deka servis". Mnogo sam srećna što moji roditelji nisu od onih koji "kvare" unuke već uvek poštuju dogovor. Naročito moja mama, uvek se sa mnom dogovori šta se ruča, da li slatkiši smeju ili ne smeju da se jedu. Ta ljubav koju pružaju mojim ćerkama ostaće im, verujem, zauvek urezana u DNK - rekla je glumica i istakla kako joj je proteklih 10 godina proletelo:

- Miona ide u četvrti razred i srećna sam što njena učiteljica đake ne opterećuje gradivom u ovom nezgodnom trenutku. Ona je veoma ambiciozna i odgovorna i meni je najvažnije da ona ima želju da uči i da sama sedne da nešto čita ili radi domaći. Ja joj naravno dajem primer, jer me često vidi kako čitam ili učim francuski i turski jezik. Anika ima 18 meseci i sve je zanima, ona je veselo dete. Već želi da zna sve što radi njena sestra, stalno je kod nje u sobi, a nastradala nam je i jedna zavesa u domu koju je išarala.

Autor: redportal.rs

#Kalina Kovačević

#glumica

#majčinstvo

#roditelji