Pronađi svoj horoskopski znak u nastavku teksta 👇

Ukoliko ste ljubitelj horoskopa, kao i zabavnih kvizova kroz koje otkrivate nešto više o svojoj ličnosti, onda je ovo pravi tekst za vas! 😁 Sve što je potrebno jeste da u nastavku teksta pronađete svoj horoskopski znak i tako vidite koja poznata ličnost se krije iza njega! 😁👇

OVAN

Ti si Gordana Lazarević! Ti si vrcava, razigrana, voliš da budeš u centru pažnje i da se ističeš. Sa tobom u društvu je uvek zanimljivo jer si rođeni šaljivdžija. Umeš često da planeš zbog sitnice, ali to je zbog strastvenosti koju poseduješ u velikoj meri.

Foto: Printscreen YouTube/ Novo jutro

BIK

Ti si Saša Popović. Uporna si i jaka ličnost. Pleniš sigurnošću i odlična si u stvaranju novca. Voliš da podeliš znanje sa drugima zato si i sjajan mentor. Često umeš da budeš kritičan ali si uvek velika podrška, zato te tvoji prijatelji obožavaju.

Foto: INSTAGRAM.COM/SASAPOPOVICOFFICIAL

BLIZANAC

Ti si Ceca Ražnatović. Lepota i šarm tvoj su zaštitni znak. Kao što i sama reč BLIZANCI kaže, u tebi se kriju dve ličnosti, jedna je tvrdoglava i impulsivna a druga maštovita i nežna. Često umeš da menjaš raspoloženja ali harizma i pozitivan stav su ono što ljudi prvo primete kod vas.

Foto: Instagram.com / @cecaraznatovic

RAK

Ti si Saša Kovačević. Ti si najemotivnija dušica ikada. Kada nekog voliš, voliš do kraja ali isto tako umeš da se povučeš u sebe i da pobegneš od svih. Odana si osoba i ništa ti nije važnije od porodice, ali umeš da budeš jako uporna i istrajna u svojim željama i ciljevima.

Foto: Printscreen YouTube / Sasa Kovacevic TV

LAV

Ti si Milica Pavlović. Spadaš u najvatreniji i najhrabriji znak. Tvoja harizma i ogromna samouverenost utiču na to da svi padnu na kolena pred tobom, zato si rođeni lider i rukovodilac. Zabavna si i ljudima lako i neprimetno ulaziš pod kožu. Svima je potreban jedan lav u životu, upamti to.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

DEVICA

Ti si Šaban Šaulić. Harizmatična osoba razoružavajućeg osmeha. Tebe nije lako zaboraviti. Ne bojiš se da iskažeš svoj stav i mišljenje ali zato ne obožavaš da neko ima autoritet nad tobom. Tvoj princip je – Kako ti prema meni, tako ja prema tebi.

Foto: stars.rs

VAGA

Ti si Lepa Brena. Ti si poznata u društvu kao smerna dama, uvek lepo sređena. Krasi te istančan ukus za luksuzne i skupocene stvari. Privlače te sjaj i raskoš. Poznata si i po svojoj miroljubivosti i rešavanju stvari mirnim putem, bez svađe i rasprave.

Foto: Printscreen YouTube/ AmiG Show

ŠKORPIJA

Ti si Toma Zdravković. Strastvena, jaka i prodorna ličnost. Izazovi su tvoje drugo ime, posebno kada je ljubav u pitanju. Toliko strasti je nekad teško podneti. Zato te možda mnogi ne shvataju ali ti nisi sklona da povlađuješ drugima i jasno braniš svoje stavove.

Foto: luftika.rs

STRELAC

Ti si Era Ojdanić. Malo lutaš, malo filozofiraš. Niko nije avanturista kao ti. Ništa ti nije teško i za dobru zabavu bi otišla i na kraj sveta. Strpljenje ti nije jača strana, kada nešto želiš to mora biti odmah i sad.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

JARAC

Ti si Vesna Zmijanac. Za tebe je tradicija crveno slovo. Jako je poštuješ i čuvaš. Jedan od najozbiljnijih si znakova i kada sebi postaviš cilj, nećeš se smiriti dok ga ne postigneš. Pravi si borac za pravdu i odan prijatelj ali ni strpljivost ti nije slabija strana, kako piše Grand, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

VODOLIJA

Ti si Slavica Ćukteraš. Umetnička si duša protkana divnom energijom koju jednostavno čovek mora voleti. Svesna si kako utičeš na ljude i zato imaš sjajnu komunikaciju sa njima. U tebi se kriju dve ličnosti. Mirna i povučena i energična i ekscentrična. Koja će preovladati, uvek zavisi kako okolina utiče na tebe.

Foto: Instagram.com / @slavicacukteras

RIBE

Ti si Tanja Savić. Jako si iskrena i nesebična osoba. Lako te je povrediti i rasplakati, zato što si jako emotivna. Ti ćeš o svemu duboko razmisliti pre nego što kreneš u realizaciju. Greške ne praštaš ni sebi ni drugima. Za prijatelje si uvek puna razumevanja.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Autor: Pink.rs / GRAND / Redportal.rs