Na muzičkom programu će se naći poznata dela klasične, filmske i tango muzike, a koncert će moći uživo da se prati od 15 časova u holu SC Stadiona

Muzička omladina Kragujevac i Šoping-centar Stadion organizuju humanitani koncert mladog violiniste Uroša Adamovića. I ovog puta u publici naći će se plišani medvedići, koje će donirati ŠC Stadion, a novac od njihove prodaje biće namenjen za Mihajla i Dimitrija. Dvojici dečaka od 5 i 9 godina su neophodna sredstva za transplantacije matičnim ćelijama, rehabilitacije, fizikalne terapije, za banjsko lečenje, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal, operaciju peta, ortopedska pomagala, kao i za smeštaj i putne troškove.

Medvedići iz publike će tokom koncerta i nakon koncerta biti na prodaju, a oni koji budu želeli da ih otkupe će novac uplaćivati direktno na račun Mihajla i Dimitrija, otvoren pri fondaciji Budi human, uz napomenu Za mede, nakon čega će moći da ih preuzmu na licu mesta, ili će ih dobiti na kućnu adresu.

Humanitarni koncert će održati Uroš Adamović, učenik Škole za muzičke talente u Ćupriji, u klasi prof. Milice Mladenović, dobitnik preko 25 prvih nagrada i laureata na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Ovog puta će se na programu naći poznata dela klasične, filmske i tango muzike, a koncert će moći uživo da se prati od 15 časova u šoping centru Stadion.

Autor: redportal.rs