4 jahača zodijaka

1. Jarac

Jarčevi i njihovi "rogovi"... Kada se mozak jarca okrene erotici, krativnost je ono što će vas u najmanju ruku iznenaditi. Taj trenutak možete prepoznati kada mu/joj se oči fiksiraju i počne da vas pogledom skida deo po deo, sloj po sloj. Čak iako ste obučeni, budite sigurni da je jarac u svom umu video već sve šta će i gde će raditi sa vama.

2. Ovan

Dve reči, seks fantazije. Posebno one koje su pojačane ljubomorom, ako posumnja da radite nešto njemu iza leđa možete biti sigurni da vas je video/videla u krevetu sa drugom osobom više stotina puta dnevno.

Mozak ovna je vatren, čista jara, ali kada dođe do pitanja erotike kao da ga čine dva ekstrema. Jednako može biti supernova, a može i biti umanjena verzija arktika. Često imaju tendenciju da muče sebe ljubomorom, ali takođe i da vide sebe kao nekoga ko "oslobađa" i gospodari erosom.

Reći da ovan ima "nevaljao um" je smešno, oni sve vide kroz naočare erotike.

3. Bik

Mali rogati i napaljeni đavolčići, ali sa poetičnim spinom. Uz svu vatrenost i strast koju donose, uvek to čine sa dozom romantike. Na njih uvek možete računati da će napraviti dobar miks ljubavi, erotike i u svojoj realnosti i u svojim fantazijama. Njihova potreba je da se sve uvek vrti oko toga da se zaljube, da ljubav bude velika i da sa tom svojom ljubom "sve" rade.

4. Škorpija

I na kraju škorpija. Najdementnije i najpoganije seksualne fantazije koje možete da zamislite obitavaju ovde. I osim toga, takođe su predane 100% da sve svoje fantazije u celosti i bez i trunke zaostatka ostvare. Ako su o tome maštali, to i planiraju.

Škorpije su opake, i dosta njih gravitira ka tamnijim stranama seksualnosti poput sadizma i mazohizma. Njihova fantazija je toliko jaka da im je često jednaka realnosti, ali ipak ne sumnjajte - u seksu, ostvarenju svojih fantazija su životno predani.

Autor: undehttps://www.yourtango.com/fined Red portal

#Erotika

#Horoskop

#Zodiac

#astrologija

#ljubav

#sex