Masovni događaj odigrao se uz poštovanje svih zdravstvenih mera

Iako većina parova odlaže ceremonije venčanja za neke bolje dane, kada pandemija bude ružna prošlost, jedan par iz Malezije je odlučio da je baš doba pandemije pravo vreme da se napravi venčanje od čak 10.000 zvanica.

Da stvar bude još bizarnija, ceo događaj protekao je uz poštovanje svih zdravstvenih mera koje važe u celom svetu, pa tako i u Maleziji.

Naime, bila je to svadba na kojoj su Tengu Muhamed Hafiz i Ošean Alagija zajedno sa svojim roditeljima, nakon završene ceremonije venčanja, satima stajali ispred velike vladine zgrade u Putraji, južno od glavnog grada Kuala Lumpura. Stajali su i mahali zvanicama koje su satima ispred njih prolazile u svojim automobilima i pozdravljali mladence.

Prozori na automobilima bili su zatvoreni, a gosti su različito pozdravljali mladence. Neki su mahali, drugi su slali poljupce.

Mladoženja je inače sin poznatog političara, koji je i bivši ministar u malezijskoj vladi. Ponosni otac Tengu Adnan je tog 20. decembra 2020. proslavljao sinovljevo venčanje, ali i svoj rođendan. Sve ovo podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

IZVOR: FB / Tengku Adnan Tengku Mansor

Ceo ovaj bizarni događaj samo je pokazatelj svima nama da život ne može i ne sme da stane. Svako ima svoj način da u novonastalim okolnostima obeleži sebi bitne momente, ali je najvažnije da te momente ne treba odlagati. 😊

Autor: redportal.rs

#Malezija

#korona

#kuala lumpur

#masovno

#pandemija

#postovanje mera

#vencanje

#zvanice