Nije dugo čekala

Posle višemesečnog nagađanja i turbulentnog perioda u braku i životu poznate voditeljke Sanje Marinković, konačno je stigla potvrda da se razvodi posle 10 godina. Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Sanja je nakon mnogo stresa i tenzija odlučila da poslednje dane 2020. godine provede u sunčanom Dubaiju.

Društvo joj pravi Ivan Zeljković Zeka, nekadašnji voditelj kviza Želite li da postanete milioner, koji tamo već godinama živi sa porodicom.

Voditeljka se oglasila i otkrila sve o njihovom poznanstvu:

- Zeka i ja se znamo od davne 2004. godine kada smo oboje bili proglašeni za TV lica godine. Tada je vodio kviz Želite li da postanete milioner, a ja naravno Magazin in. To je neko naše prvo poznanstvo koje je bilo veoma površno, kratko. Rekao mi je nedavno, kada smo evocirali uspomene, da sam ga tada iznenadila svojim temperamentom i neposrednošću - rekla je Sanja.

- Vremenom, kako sam dolazila na odmor u Dubai, a Zeka nastavio da gradi svoju karijeru u Dubaiju, ostali smo u kontaktu. Od tada svaki put kada dođem u Dubai javim se, deca nam se druže pošto su približno isto godište. Zeka je jedna plemenita osoba koja svoja saznanja deli, s obzirom na to da je ovde na izvoru informacija, te može mnogo toga da pomogne. Imala sam prilike da ovde prisustvujem njegovoj svirci, on ima svoj bend koji organizuje ovde koncerte, te sam se veoma lepo provela - ispričala je Marinkovićeva.

Kako se Sanja provodi u Dubaiju, pogledajte u njenim Instagram objavama:

View this post on Instagram

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

IZVOR: IG / @sanjamarinkovicofficial

Sanja je nedavno izjavila da se ne oseća baš najbolje, a više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Mi se nadamo da će joj odmor prijati i da će se, nakon povratka u Srbiju, bolje osećati.

View this post on Instagram

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

IZVOR: IG / @sanjamarinkovicofficial

Autor: redportal.rs

#Dubai

#Putovanje

#Razvod

#ivan zeljkovic

#sanja marinkovic

#voditeljka