Derbi na Enfildu, čuvajte se Gvardiolinih rotacija

Vanredno kolo Premijer lige počinje večeras od 19.00 č. To znači da imate rok do 18.00 č. da sastavite svoje ekipe i probate da napravite dobar rezultat.

Kolo otvaraju Vulfsi i Čelsi. U ovoj utakmici će sve da puca od dobrog fudbala, a obe ekipe će ići na pobedu nakon poraza od Aston Vile, odnosno Evertona u prethodnom kolu. Za Pulišića je neizvesno da li će startovati, dok Čilvel nije u zavidnoj formi u poslednja 2 kola. Verner bi nakon 4 utakmice golgeterskog posta mogao da prekine ovaj negativan trend.

Od 21.00 č. igraju Mančester siti i Vest Brom. Iako je Siti apsolutni favorit u ovoj utakmici, kao i uvek glavobolju pravi Gvardiolina neprestana rotacija. Jedine dve konstante su Ruben Diaš i Kevin de Brujne, ali ne bi začudilo da i njih Gvardiola odmori zbog pregustog rasporeda.

U sredu se igra čak 6 utakmica i to 3 od 19 č. i 3 od 21 č. Ovo je 1. put od početka Premijer lige da Arsenal na domaćem terenu ulazi u utakmicu sa Sautemptonom kao autsajder. Apsolutno nikakvo iznenađenje ne bi bilo da "sveci" lagano reše ovu utakmicu s obzirom na katastrofalnu igru Arsenala. Posle samo 12 kola, Sautempton čak 10 bodova beži Arsenalu i u ovom meču preporučujemo Vord-Prausa, Ingsa, Adamsa. Dok je Artete i ovakvog Arsenala, preskačite njihove igrače.

Lids i Njukasl imaju par igrača koji zavređuju vašu pažnju. Tu su Bamford, Žoelinton i Kalum Vilson. Brazilski napadač igra u dobroj formi, a jako je povoljna opcija (5,7 mil.). Lester i Everton biće još jedna sjajna utakmica gde će sve pucati od dobrog fudbala, ali biće dobra samo za gledanje. Eventualno ako budete želeli da stavite najbolje napadače obe ekipe. Hames Rodrigez gotovo izvesno neće igrati.

Igrači Fulama ulaze u ozbiljno razmatranje bar kada su jeftine kupovine u pitanju. Najbolji igrač je Bobi Rid sa 39 bodova, a košta svega 5,3 mil. Fulam igra protiv Brajtona kod kuće i to je sjajna prilika da se osvoje bodovi neophodni za opstanak. U istom terminu počinje derbi kola između Liverpula i Totenhema gde je svaki igrač kocka. Salah, Mane, Vajnaldum, Kejn, Son, tu nema mnogo grešaka, samo što je Klop mnogo puta do sad pokazao da zna da igra "murinjovske" utakmice, što će prevejani Portugalac svakako pokušati da nametne.

Poslednja utakmica u istom terminu je meč između Vest Hema i Kristal Palasa. Ako Kristal Palas pokaže igru približnu onoj protiv Vest Bromviča, a Guaita na golu bude kao protiv Totenhema, Vest Hem bi mogao da bude u velikom problemu. U svakom slučaju, Ebereči Eze, Zaha i Bouven su top pikovi za ovu utakmicu.

Poslednje utakmice se igraju u četvrtak. Aston Vila - Barnli kreću od 19 č. i tu Vila ulazi kao ozbiljan favorit. Džek Griliš, Oli Votkins, Met Target i Martinez su sjajni pikovi. Na kraju Mančester junajted gostuje Šefildu i ulazi kao apsolutni favorit u ovaj meč. Van Bisaka, Bruno Fernandeš i Rašford su možda i najbolje opcije za ovo kolo.

NAŠI PREDLOZI:

GOLMAN: Ederson (Mančester siti, 6 mil.)

ODBRANA: Ruben Dias (Mančester Siti, 5,6 mil.), Van Bisaka (Mančester junajted, 5,4 mil.), Metju Target (Aston Vila, 4,5 mil.);

SREDINA: Kevin de Brujne (Mančester Siti, 11,9 mil.), Markus Rašford (Mančester junajted, 9,4 mil.), Džek Griliš (Aston Vila, 7,6 mil.), Džarod Bouven (Vest Hem, 6,4 mil.), Vord-Praus (Sautempton, 6,3 mil.);

NAPAD: Džejmi Vardi (Lester, 10,3 mil.), Patrik Bamford (Lids, 6,3 mi.).

KAPITEN: Kevin de Brujne

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy

#Fantasy Premier League

#Fantazi

#Red fantazi