Sin slavnog košarkaša Moke Slavnića je još na početku rijalitija u jednoj od emisija ispričao detalje ljubavi sa pokojnom pevačicom

Zvezdan Slavnić važi za jednog od poželjnijih muškaraca u rijalitiju Zadruga, iako ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem, a kako je već poznato on je bio i velika ljubav pokojne pevačice Ksenije Pajčin. Naime, sada su se na stranici obožavatelja Ksenije Pajčin pojavile fotke sa Zvezdanom na kojoj možemo videti kako je on izgledao u mladosti tokom njihove veze, kako prenosi Pink.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Ksenija Pajčin (@ksenija_pajcin)

IZVOR: IG / ksenija_pajcin

Ispod objave nizali su se komentari poput:

''Kakav izgled, za najveće modne dizajnere'', "Po rečima mog muža to je bio najlepši dečko Dorćola", "Bio je mangup u to vreme", "Prelep par su bili".

View this post on Instagram

A post shared by Ksenija Pajčin (@ksenija_pajcin)

IZVOR: IG / ksenija_pajcin

Podsetimo, sin slavnog košarkaša Moke Slavnića je još na početku rijalitija u jednoj od emisija ispričao detalje ljubavi sa pokojnom pevačicom.

- Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo - rekao je između ostalog Slavnić.

Autor: M.K.