Namagarčio protivničke igrače 😁

Kako prenosi portal Mondo,  Nikola Jokić vratio je prethodne noći Denver iz ponora maksimalnom igrom u kojoj je njegov tim ostvario pobedu posle 4 uzastopna poraza. Na gostovanju Detroitu, Denver je bio ubedljiv (119:100), a srpski košarkaš najbolji pojedinac utakmice sa 30 poena, 10 skokova i devet asistencija, jedna manje asistencija za još jedan tripl-dabl. Ono što je impresivnije od tripl-dablova je način na koji Jokić šutira ove sezone i to su na svojoj koži osetili igrači Pistonsa.

Jokić je od 18 šuteva pogodio čak 14, i još luđe - namerno promašio jednom da bi sebi obezbedio bolju poziciju. To samo demonstrira da ne mari za statistiku i igra tako da njegovoj ekipi bude bolje, ma šta pričali njegovi hejteri.

Sredinom poslednje deonice pri rezultatu 100:91, kada je Detroit mogao da sustigne Denver, Jokić je odigrao pik sa Marejom, a onda napao Vajsmena leđima, ispivotirao je promašio, a potom loptu odbio o tablu, da bi mu se vratila u ruke. Delić sekunde u kome je razmišljao brže od Vajsmena omogućio mu je da ponovo oproba šut - i tu nije bilo greške. Jokić je iz bolje pozicije došao do lakih poena, a igrač Detroita mu nije mogao ništa.

Samo još jedan od dokaza zašto je on najveći favorit za treću uzastopnu MVP nagradu.

IZVOR: Twitter / @JoelRushNBA

Autor: Mondo.rs

#Denver

#KOŠARKA

#NBA

#Nagetsi

#Nikola Jokić

#Pobeda

#detroit

#genije

#mvp

#potez